Més futbol

Les lligues europees no volen un Mundial cada dos anys

El Consell de Directors de les Lligues Europees (de les quals formen part les tretze lligues europees més importants) han emès un comunicat en el qual refusen les intencions de celebrar un Mundial cada dos anys. “Les Lligues treballaran juntament amb la resta de parts interessades per evitar que els òrgans de govern del futbol prenguin decisions unilaterals que perjudiquen el futbol nacional, que és la base de la nostra indústria i de molta importància pels clubs, els jugadors i els aficionats de tota Europa i el món”, afirmen.

“ELes noves competicions, les competiciones renovades o les ampliades pel futbol de clubs i de les seleccions nacionals, tant a nivell continental com a nivell mundial, no són les solucions als problemes actuals del nostre esport en un calendari ja congestionat”, han dit després de la reunió celebrada a Suïssa en què hi han format part Javier Tebas (LaLiga), Matheu Moreuil (Premier League), Angsar Schwenken (Bundesliga), Luigi Di Siervo (Serie A), Pedro Proença (Portugal), Julien Taieb (LFP Francesa), Sergey Pryadkin (Lliga Russa), Claudius Schäfer (Suïssa), (Suècia) (Dinamarca), Marcin Animucki (Polònia), John Nagle (Anglaterra).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)