3a divisió FEF

Un punt que podia ser més

3a FEF. L’Olot competeix bé al camp del Vilafranca i genera ocasions per endur-se la victòria però s’ha de conformar amb l’empat

Vilafranca 0 Olot 0

VILAFRANCA:Casamyor, Dani Sánchez, Isaac Puig, Fontanils, Pluvins, Pasquina (Pol Via, 56’), Escofet (Cano, 71’), Collado, David Romo, Èric Via (Illescas, 86’) i Acedo.OLOT:Batalla, Ot (Zaka, 82’), Ayala, Blázquez, Eloi Amagat, Arranz, Èric Vilanova, Ferrón (Enric Vallès, 74’), Moha (KIlian, 65’), Callís (Ferri López, 65’) i Bigas.ÀRBITRE:Bureau Méndez.T.G.:Pasquina, Fontanils i Escofet, del Vilafranca, i Xavi Ferrón i Kilian, de l’Olot.T.V.:cap.PÚBLIC:Uns 500 espectadors.

L’Olot va treure un punt del complicat camp del Vilafranca que haurien pogut ser tres si l’equip hagués afinat més en alguna de les arribades que va generar davant del porter Casamayor, un dels protagonistes destacats del partit.

En una primera part equilibrada i de poca fluïdesa, les millors ocasions van ser per a l’Olot. Arranz va ser el primer que ho va provar (5’). Ot Serrano, amb una volea, va tenir la segona oportunitat dels garrotxins (36’). Més clara, però, va ser una execució de falta directa d’Eloi Amagat que es va estavellar al pal (42’). Just abans del descans, també ho va provar Callís.

Poc després de la represa, va arribar l’ocasió més clara del Vilafranca, amb una rematada de David Romo, que va recollir la passada de Collado, molt actiu a la banda esquerra. L’Olot, que va tenir una altra oportunitat en una rematada d’Arranz, es va reactivar amb l’entrada d’Enric Vallès, que va fer un xut ajustat al pal en una falta (79’) i una rematada de cap que el porter Casamayor va treure amb molt d’encert (83’).

En la recta final, amb el partit trencat, Kilian va tenir una ocasió i Eloi Amagat va executar un altre llançament de falta que el porter local va acabar desviant amb els punys. Molt sòlid al darrere, el conjunt d’Albert Carbó va buscar el gol, però no el va trobar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)