Premier

El gest solidari de Tuchel

Internacional. El preparador alemany va pagar una operació de cor al fill de l’empleada domèstica que tenia al seu apartament de París

Thomas Tuchel va sortir per la porta del darrere del París-Saint Germain a finals del 2020. La sortida del club francès li va permetre, cinc mesos després, aixecar la Champions amb el Chelsea. Un cop del destí com el que va viure la dona de fer feines que estava a casa del tècnic alemany a París. Tuchel va anar coneixent la vida de la persona que s’encarregava de les tasques domèstiques. Un dia, parlant amb ella, li va confessar que la seva gran motivació per treballar era aconseguir diners per pagar una operació cardíaca per al seu fill. El tècnic no ho va dubtar i va pagar de la seva butxaca les despeses mèdiques i la cirurgia. La cosa no va acabar aquí, i Tuchel, sabent que la dona volia tornar a les Filipines per estar més amb els seus fills, va decidir comprar-li una casa. Un gest solidari del tècnic i que mai oblidarà qui el va rebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)