1a divisió FEF

Xumetra dona la victòria al Costa Brava en l’afegit contra el Cornellà (1-0)

El Costa Brava ha aconseguit la primera victòria de la temporada en un partit èpic al municipal de Palamós contra un Cornellà que, tot i veure’s superat en moltes fases del partit, havia mantingut l’empat a zero fins que ha hagut de jugar el temps afegit amb deu.

En la primera part el Costa Brava ha arrencat amb força i Guiu ha estat a punt d’obrir el marcador quan només s’havien jugat tres minuts, però Lucas ha tret una bona ma per desviar el seu xut a córner. L’ensurt ha despertat al Cornellà, que ha començat a inquietar els gironins amb la pressió, tot i que un cop als d’Oriol Alsina han trobat els espais per sortir des de darrere han dominat el partit. Boris, i sobretot Xumetra, han tingut molt bones ocasions per obrir el marcador, però no han afinat la punteria. El Cornellà tampoc no ho ha posat fàcil, i és que amb la velocitat de Moha Traoré ha dalt ha generat sensació de perill constant, tot i que només Mancuso amb un xut des de la frontal ha fet intervenir Marcos.

En la segona part els locals han continuat tenint la iniciativa del partit, però hi ha hagut força menys ocasions que en la primera part. Un xut de falta directa del local Antonio Romero desviat per poc a l’hora de partit ha estat l’ocasió més clara abans dels minuts finals. La insistència dels gironins de buscar la porteria del Cornellà no ha cessat, però no ha trobat la manera d’acabar fent treballar Lucas. De fet, només s’ha tornat a acostar al gol amb un xut de falta de falta de Xumetra que ha blocat el porter visitant. Precisament en la falta Borja García ha vist la segona groga i el Cornellà s’ha quedat amb deu per jugar el temps afegit. En el minut 93 ha estat quan Xumetra s’ha cuinat tot sol una jugada individual i ha etzibat un xut amb l’esquerra des de la frontal que ha superat Lucas per signar l’1-0 definitiu.