El Peralada guanya al descompte i continua a la part alta de la taula (2-1)

Eufòria. Els d’Hèctor Simón s’han avançat al primer minut i, ja en el temps afegit, una errada del porter de la FE Grama, Guiseris, ha permès un nou triomf empordanès, que ha sumat set punts dels primers nou possibles

El Peralada ha guanyat en l’últim sospir a casa contra la FE Grama (2-1). Els de l’Alt Empordà s’han avançat gràcies a una diana de Marc Gelmà en el primer minut de joc, però els colomencs han empatat en l’inici del segon acte amb un gol de Pantoja (54’). Quan semblava que el matx acabaria en taules, una errada del porter Guiseris després d’un toc de Sergi Romero (93’).

El partit ha començat de la millor manera pel Peralada, que en la primera acció ofensiva ha pogut foradar la porteria rival. Tot just en el primer minut, Micaló ha posat al cor de l’àrea una centrada de primeres que ha rematat Gelmà posant la punta de la bota quan arribava des de la segona línia. La diana ha acomodat de seguida als empordanesos, que han gaudit d’una nova ocasió en el 8, quan Marc Medina ha rebut l’esfèrica al punt de penal i amb tot de cares ha rematat al cos d’un defensor.

Coincidint amb la mitja hora de joc, la Grama ha fet un pas endavant i ha passat a dominar, un fet que li ha permès trepitjar camp empordanès. De fet, els de Santa Coloma han fet treballar Aroca en dues ocasions consecutives, que això sí, no han variat el marcador favorable als d’Hèctor Simón.

En la segona part, la Grama ha pogut empatar en el 54 a través de Pantoja, que ha superat la sortida d’Aroca després de rebre una passada entre línies. El partit tornava a començar i el Peralada ha tornat a merèixer avançar-se gràcies les ocasions claríssimes de Josu, després d’una bona jugada amb Gelmà i d’una centrada de Micaló, que s’ha passejat per davant de la porteria de Guiseris, providencial estirant la cama i evitant una possible rematada final.

Quan semblava que els dos equips es conformaven amb l’empat, una jugada aïllada penjada a dins de l’àrea de la Grama ha acabat amb un primer toc de Romero i una errada brutal del porter visitant, que quan tenia la pilota agafada ha vist com aquesta se li ha escapat introduint-la a dins de la seva pròpia porteria, ja en el temps afegit.