3a divisió FEF

Arnau Ortiz manté immaculat al Girona B (0-1)

Líder. El filial blanc-i-vermell supera per la mínima el Sants gràcies a una diana de l’ex del Peralada, que ahir era assegut a la banqueta del primer equip en el duel contra el Valladolid. Els de Vizuete sumen nou punts de nou possibles

El Girona B continua amb pas ferm i sumant victòries en tots els seus partits. Els gironins han vençut al camp de l’Energia contra el Sants gràcies a una solitària diana d’Arnau Ortiz (22’) que ha permès als d’Axel Vizuete sumar el tercer triomf en la tercera jornada.

El filial gironí ha entrat molt bé en el partit i, de seguida, ha generat ocasions de gol com per començar a decantar la balança al seu favor. Dawda, tot just en el minut 2, ha obligat a intervenir al porter local, que ha tret un peu de manera providencial. En el 22, Arnau Ortiz, que ahir era a la banqueta del primer equip en el duel a Montilivi contra el Valladolid, ha fet el 0-1 aprofitant una deixada de cares de Dawda, i en el 27, ha perdonat el 0-2, quan ha enviat la pilota per damunt del travesser ja amb el porter vençut.

En la segona part, el Sants ha ajustat diversos aspectes tàctics i ha intentat imposar el seu ritme. Michu i Favio han tingut dues bones arribades pels barcelonins, que han pogut empatar en una opció clara a les botes d’Iván Julián. El futbolista ha rematat creuat una assistència de Michu i Morilla ha evitat el gol en última instància (64’). Els d’Axel Vizuete també hi han dit la seva i primer Biel ha rematat per damunt del travesser (56’) i després Gabri (60’) han pogut augmentar l’avantatge dels blanc-i-vermells –a l’extrem li han anul·lat una diana per fora de joc.

En el tram final, el Sants ha intentat fer el pas endavant definitiu i Favio, en dues ocasions, ha estat a punt de fer l’empat després d’una falta a la frontal servida al segon pal i d’una rematada a boca de canó, però la solidaritat defensiva ha permès als blanc-i-vermells sumar un nou triomf i continuar com a líder en solitari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)