2a divisió FEF

L’Europa expressa el seu malestar amb el Lleida Esportiu

Comunicat. El club escapulat lamenta el tracte rebut als seus socis i aficionats per part del club de la Terra Ferma durant el partit del diumenge al Camp d’Esports

L’Europa ha emès un comunicat en el qual lamenta el tracte rebut per part del Lleida Esportiu als seus aficionats. En la nota informativa, el club escapulat trasllada i expressa el seu malestar amb la junta directiva del Lleida Esportiu pel tracte no acceptable donat als seus socis i aficionats, transmet la solidaritat amb els seus socis que van patir aquestes mesures arbitràries i, al mateix temps, aposta per mantenir els preus populars per totes les aficions, inclosa la del Lleida Esportiu, en els duels que es disputin al Nou Sardenya.

Alguns aficionats de l’Europa es van queixar amargament de l’organització del Lleida, que va cobrar l’entrada a nens de 0 a 10 anys i va deixar sense servei d’aigua als lavabos del sector on estaven situats els aficionats barcelonins, que també es van quedar sense poder comprar refrigeris durant l’enfrontament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)