2a divisió FEF

L’Europa, un club antifeixista, antimasclista, antihomòfob, antiracista i antibullying

2a divisió FEF. El club de la Vila de Gràcia ha decidit fer front a valors contraris als que defensa des de la seva fundació l’any 1907

L’Europa fa un pas ferm per fer front als valors contraris als que defensa com a club. El conjunt escapulat s’ha declarat antifeixista, antimasclista, antihomòfoc, antiracista i antibullying amb un lema que apareixerà a les samarretes dels primers equips masculí i femení, a més de ser visible també en diferents tanques i suports del Nou Sardenya i les plataformes online. El lema “Diem no al racisme, al feixisme, al masclisme, l’homofòbia i el bullying” va més enllà d’una proclama, i és que, l’entitat vol sotmetre a votació dels socis la modificació dels estatuts per incloure-ho als mateixos i posar en marxa diverses iniciatives i accions per fer-ho tangible.

L’Europa treballa des dels equips de l’escola de futbol fins als equips federats masculins i femenins per formar futbolistes i, també les millors persones: “Per a nosaltres defensar aquests valors és una cosa natural. En un moment com l’actual, en què alguns donen espai a l’extrema dreta, és clau i també la nostra responsabilitat que alcem la veu per posicionar-nos sense complexes en contra d’aquests comportaments”, declara Víctor Martínez, president del club de la Vila de Gràcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)