1a divisió FEF

El Costa Brava començarà la defensa del títol de la copa Federació contra l’Izarra

En els setzens de final el Lleida rebrà la visita de l’Eixea

La federació espanyola ha sortejat aquest migdia els setzens de final de la copa Federació, que fa pocs dies va finalitzar la fase territorial i ara engega la fase nacional. Els partits, fins a la final, es disputaran a partit únic i hi haurà dos representants catalans. El Lleida, que va superar el Sant Andreu en l’última eliminatòria de la fase territorial i el Costa Brava, que tot just ara comença l’aventura en aquesta competició com a defensor del títol que va aconseguir el curs passat sota el nom de Llagostera –com a detall curiós, per primera vegada la FEF ha inclòs els gironins únicament amb el nom de UE Costa Brava, a diferència de la lliga en què manté la denominació UE Llagostera-Costa Brava.

El Lleida i el Costa Brava han quedat enquadrats en el grup C, que determinarà el camí fins a les semifinals –els dos catalans no es poden trobar fins als quarts de final– i jugaran el partit de setzens de final a casa. El rival del Lleida serà l’Eixea, mentre que el Costa Brava començarà la defensa del títol rebent la visita de l’Izarra. Els navarresos són un vell conegut dels gironins, i és que van ser els responsables d’enviar l’equip a 3a divisió en l’eliminatòria per la permanència a 2a divisió B de la temporada 2017/18.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)