3a divisió FEF

El Peralada busca situar-se líder provisional a Ascó

3a divisió FEF. El conjunt de l’Alt Empordà visita els de la Ribera d’Ebre (17 h) en el duel que encetarà la quarta jornada de lliga

El Peralada intentarà seguir amb els bons números que ha registrat en l’inici del curs, coincidint amb la seva visita al camp de l’Ascó (17 h). El conjunt xampanyer encara no ha perdut cap partit de lliga i ocupa la tercera posició amb els mateixos punts que l’Olot (set) i a només dos del Girona B. Si aconsegueix els tres punts a domicili, l’equip dirigit per Hèctor Simón dormirà provisionalment com a líder del grup cinquè de la categoria, un fet que no treu la son a cap dels components del conjunt de l’Alt Empordà, però que afegiria més confiança i moral a un bloc que tot just comença a caminar guiat pel seu nou tècnic.

L’Ascó hi tindrà molt a dir, ja que el conjunt dirigit per Germán Inglés tampoc ha perdut els dos partits que ha disputat fins ara, contra la Guineueta (0-0) i el Granollers (2-3). Els tarragonins, però, van descansar en la primera jornada de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)