1a divisió

Un examen per a un Madrid que s’ho creu

1a divisió. El Vila-real arriba a Madrid amb la convicció de plantar força més cara que els rivals que han visitat el Bernabéu

R. Madrid Vila-real

REAL MADRID:Courtois, Nacho, Militão, Alaba, Gutiérrez, Casemiro, Camavinga, Modric, Hazard, Vinicius i Benzema.Baixes:Carvajal, Kroos, Bale, Ceballos, Marcelo i Mendy.VILA-REAL:Rulli, Foyth, Albiol, Pau Torres, Pedraza, Capoue, Parejo, Trijgueros, Danjuma, Dia i Paco Alcácer.Baixes:Gerard Moreno i Raba.ÀRBITRE:Gil Manzano.HORA:21 h (Movistar LaLiga).

Ni el Celta (5-2) ni el Mallorca (6-1) van ser rivals per al Madrid al Bernabéu, que tres dies després de la golejada contra el conjunt balear torna a tenir cita davant de la seva afició. Defensant el lideratge i amb la moral força amunt, el conjunt de Carlo Ancelotti tindrà avui una prova teòricament força més exigent, contra el Vila-real. El conjunt d’Unai Emery arriba al Bernabéu després de celebrar tot just la primera victòria –contra l’Elx (4-1)–, després d’haver acumulat quatre empats. S’ho perdrà una de les seves grans amenaces, el davanter català Gerard Moreno, però els de la Plana tenen altres arguments per fer minvar la confiança del conjunt blanc, que manté de baixa homes com Kroos i Bale.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)