Golejada del Peralada al feu de l’Ascó (0-5)

Els xampanyers dormen líders

El Peralada confirma gran inici de campionat amb una golejada (0-5) al feu de l’Ascó. El conjunt xampanyer, que no ha perdut –3 victòries i 1 empat– , dormirà líder després d’un partit en què ha estat molt superior. Al municipal d’Ascó ha resolt aviat i Josu Currais, amb dues bones definicions, ha materialitzat el domini verd-i-blanc abans del descans. A la segona part el Peralada ha seguit controlant el partit, arribant i generant ocasions i mitjançant Adrià Casanova, Joan Tomás i Marc Medina ha completat la mà de gols.