1a divisió FEF

La primera és poc dolorosa

1a divisió FEF. El Costa Brava busca l’empat fins al final però perd el primer partit del curs al camp d’un gran Vila-real B, el líder (2-0)

Vila-real B 2 Costa Brava 0

VILA-REAL B:Jorgensen; Leal, Dela, Íñiguez, Tasende; Ahn (Bueno, 85’), Del Moral, Carlo, Nikita (Arana, 63’); Sergio Lozano (Collado, 75’) i Jackson (Forés, 85’).COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Julen, Forlín, Manel Royo; Ale Galindo, Antonio Romero (Manchón, 89’); Moussa (Cala, 46’), Gil (Ilyas, 66’), Xumetra (Borja Llarena, 82’); i Boris (Álvaro García, 46’).GOLS:1-0 (23’) Nikita. 2-0 (88’) Tasende.ÀRBITRE:Huerta de Aza.T.G.:Al local Dela, i als visitants Antonio Romero, Manel Royo i Xumetra.T.V.:Al visitant Cala (87’) per doble amonestació.

La imbatibilitat del Costa Brava en la 1a divisió federació va posar, ahir, el punt final. Algun dia havia d’arribar la derrota i va ser en la cinquena jornada, just després d’haver estrenat el caseller de victòries, i al camp del líder, el Vila-real B. Per tot això, tornar amb les mans buides del Miniestadi fa mal, lògicament, però hauria de ser una derrota fàcil de digerir. Sobretot, perquè, tot i la superioritat demostrada pel filial groguet, els gironins es van mantenir dins del partit fins al final.

El Costa Brava va arrencar bé, arribant amb perill a la porteria de Jorgensen, que va haver de treure una bona mà per evitar el gol de Gil (7’). També ho va provar Xumetra, amb un xut massa alt. El Vila-real B, però, es va entonar ràpid, i amb una pressió intensa va començar a anul·lar les armes dels gironins. I si els groguets són els líders és perquè no et pots despistar ni un moment, i el Costa Brava ho va fer. En el 23’, Carlo va sorprendre la defensa blau-i-vermella amb una passada llarga per a Nikita, que no va tenir problemes per desfer-se de Marcos i marcar l’1-0.

Amb el marcador en contra, el Costa Brava ho va intentar tot per trobar l’empat, però li va costar molt superar una defensa local gairebé impenetrable. De fet, va ser el Vila-real B qui més ocasions clares va tenir per fer el segon, ja fos al contraatac, en accions col·lectives o, fins i tot, a pilota aturada. I és que el Costa Brava va fer un exercici de supervivència bestial, amb grans intervencions defensives i de Marcos, per mantenir la incertesa fins al final, però tampoc va tenir cap gran ocasió per empatar el partit abans que s’acabés el somni en el 88’ amb l’expulsió de Cala i el 2-0 de Tasende de falta.

ELS VESTIDORS

Hem competit contra un equip de màxim nivell i mai no hem renunciat a res. A vegades, pequem d’innocència en certes ocasions
Entra dins del normal perdre en aquest camp. Estic orgullós, i ja pensem en el següent
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)