El Girona B, en estat de gràcia, referma el lideratge

3a divisió FEF. El filial blanc-i-vermell suma la quarta victòria consecutiva

Girona B 2 Vilassar 1

GIRONA:Jonatan Morilla, Biel Farrés, Monju, Jordi Palacios, Sergi Benítez, Àlex Sala, Dawda, Pau Víctor (Adrià Gené, 60’), Artero (Joel Roca, 85’), Suli (Adrià Mendéz, 70’), Arnau Ortiz (Richmon, 70’).VILASSAR:Andrés, Pep Mateu, Àlex Alba, Èric Ruiz, Nono (Granero, 70’), Ñito (Manel Montoya,70’), Aleix Arenas, Marc Río, Èric Pimentel (Joel Bona, 75’), Axel Michele (Ángel Pérez, 60’) i Soufiane (Daniel Peña, 60’).GOLS:1-0 (3’) Arnau Ortiz. 1-1 (30’) Èric Pimentel. 2-1 (51’) Dawda.ÀRBITRE:Pau Serrat.T.G.:Als visitants Èric Ruiz, Axel Michele i Aleix Arenas.T.V.:A Pep Mateu (70’).COMENTARI:El conjunt d’Àxel Vizuete va aconseguir guanyar un Vilassar que va mostrar un bon nivell en els primers quaranta-cinc minuts, però que després va veure’s sotmès per un Girona B inspirat. Arnau Ortiz, un dels jugadors més destacats del matx, va signar el primer gol del partit quan tan sols s’havien disputat tres minuts. L’equip maresmenc va poder igualar el marcador amb una bona rematada de cap de l’exjugador del Girona, Èric Pimentel. En la segona meitat el filial blanc-i-vermell va posar una marxa més i va ser, en tot moment, superior a un Vilassar que va mantenir el bloc defensiu. Dawda va transformar un penal que va tornar a posar el Girona al davant en el marcador. En els minuts finals, l’equip gironí va dominar tots els aspectes del joc, i fins i tot va tenir possibilitats d’ampliar el resultat. Els visitants es van quedar amb un home menys després de la doble amonestació de Pep Mateu (70’). El Girona B se situa líder en solitari amb dotze punts. El pròxim rival serà el derbi contra l’Olot.