Champions

El Madrid està obligat a guanyar

Real Madrid Sheriff Tiraspol

REAL MADRID:Courtois; Lucas Vázquez, Militão, Alaba, Nacho; Casemiro, Fede Valverde, Modric; Hazard, Vinícius i Benzema.Baixes:Carvajal, Marcelo, Mendy, Ceballos i Bale (lesió).SHERIFF TIRASPOL:Athanasiadis; Costanza, Arboleda, Dulanto, Cristiano; Thill, Addo, Adema Traoré, Kolovos, Castañeda; Yakhshibóev.Baixes:Plesco (sanció) i Belousov (lesió).ÀRBITRE:Lawrence Visser (Bèlgica).ESTADI:Santiago Bernabéu.HORARI:21 h (Movistar Liga de Campeones 1).

Només li serveix el triomf, al Real Madrid, avui. I és que el conjunt dirigit per Ancelotti rep, al Bernabéu, el rival més accessible del grup sobre el paper, el Sheriff Tiraspol, i està obligat a guanyar per no complicar-se la vida i per no enrarir l’ambient després, a més, del darrer empat (0-0) a la lliga contra el Vila-real. Tot i això, l’equip de Transnístria, que debuta a la Champions, va sorprendre en la primera jornada guanyant (2-0) el Xakhtar i és líder juntament amb el conjunt blanc, que es va imposar a l’Inter (0-1). “No se’ls coneix gaire, però són un equip molt organitzat i ràpid a dalt. Necessitem els tres punts per col·locar-nos bé en el grup”, va dir Ancelotti.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)