3a divisió FEF

El Figueres visita el Vilafranca amb les primeres urgències

El Figueres de Moisés Hurtado és un dels quatre equips de la lliga que encara no coneix la victòria i amb només dos punts, gràcies als dos empats a casa, ocupa la quinzena posició. Per això els figuerencs saben que necessiten una victòria per abandonar com abans millor la zona baixa i miraran d’aconseguir-la avui a un camp d’alló més complicat, el del Vilafranca (17h).

L’empat de la setmana passada a casa contra el Castelldefels, el cuer, ha tallat una mica les bones sensacions que va transmetre l’equip en la derrota al camp de l’Olot (4-3), però la sensació de l’equip és que va creixent amb el pas de les jornades i confien que afinant els petits detalls i amb més encert de cara a porteria comencin a arribar les victòries. El Vilafranca no ho posarà fàcil aquesta tarda, perquè els d’Ivan Moreno, que el curs passat van aconseguir l’ascens esportiu però no van poder pujar per la vinculació amb el Lleida, han tingut quinze dies per preparar el partit. I és que després d’empatar en les dues primeres jornades contra el Vilassar i l’Oolot, els penedesencs van guanyar al camp del Castelldefels (0-2) i la setmana passada els va tocar descansar. Moisés Hurtado tindrà la baixa sensible de Nil Congost, que amb una fisura a les costelles estarà aproximadament un mes de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)