2a divisió FEF

La Guàrdia Civil inspecciona el Lleida Esportiu

Escorcolls. El cos de seguretat de l’Estat investiga el club de la Terra Ferma per possible falsedat en contractes i per defraudar a la Seguretat Social

Dia mogut al Lleida Esportiu després que la SER informés que la Guàrdia Civil inspecciona el Lleida Esportiu per un suposat cas de falsedat en contractes i una inspecció de treball per aclarir un possible cas de defraudació a la Seguretat Social.

El periodista Jordi Martí ha destapat la investigació que el cos de seguretat de l’Estat ha iniciat contra el club lleidatà del qual se sospita que realitza o ha realitzat pagaments sense IVA (que no es declara) i a més, una part de la retribució als treballadors figura en la nòmina i una altra part es paga mitjançant sobres.

La Guàrdia Civil ha estat a les instal·lacions del Camp d’Esports per escorcollar les oficines a la recerca de proves i el cas es troba actualment sota secret de sumari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)