1a divisió FEF

El Costa Brava, eliminat en la tanda de penals per l’Izarra

Els blaugrana s’han avançat dos cops, però els navarresos han empatat (2-2) i no han fallat des dels 11 metres (4-5)

El Costa Brava, que defensava el títol, ha quedat eliminat de la copa Federació per l’Izarra, en un partit que s’ha decidit en la tanda de penals després que els 90 minuts han acabat 1-1, i en la pròrroga hi ha tornat a haver un gol de cada equip. Els d’Oriol Alsina s’han avançat dues vegades, però no n’han tingut prou.

El conjunt blaugrana ha fet l’1-0 en la primera ocasió clara que ha tingut. Ha estat en el minut 32, amb una centrada de David Haro des de l’esquerra que ha rematat de cap Cala (32’). Amb el desavantatge, el conjunt navarrès s’ha estirat i ha buscat l’empat sobretot en una falta perillosa que ha rebutjat Perone.

En la segona part, el Costa Brava ha tingut molt a prop el gol de la tranquil·litat, però el xut d’Álvaro, després d’una jugada espectacular de Cala, s’ha estavellat al pal (61’). Però l’Izarra no només ha resistit, sinó que ha empatat, amb un bon xut de Sagues (74’). Poc després de l’1-1, el porter visitant Pagola ha estat encertat en una doble ocasió, de Galindo i Cala. Sense cap més gol fins al minut 90, el partit se n’ha anat a la pròrroga.

En el minut 96, en un córner executat per Galindo, Perone s’ha avançat a la defensa, ha pentinat la pilota i ha batut Pagola. Però no n’hi ha hagut prou. Després d’una intervenció marca de la casa de Marcos, que ha evitat el 2-2 de Sergio (107’), ha arribat l’empat, un altre cop de Sagues (112’). En la tanda de penals, l’Izarra no ha fallat cap llançament (4-5) i s’ha endut el bitllet per als vuitens de final.