1a divisió FEF

El Costa Brava acaba el camí de seguida

Copa FEF. L’equip no en fa prou avançant-se en la primera part i en la pròrroga, i cau en la tanda de penals

Costa Brava 2 (4) Izarra 2 (5)

COSTA BRAVA:Marcos, Monreal (Forlín, 90’), Perone, Puig, Cala (Xumetra, 93’), Romero (Galindo, 63’), Manchón (Juvanteny, 63’), Álvaro, Guiu, Gil (Llarena, 72’) i Haro (Moussa, 72’).IZARRA:Pagola, Arroki, Ramos, Endika (Loza, 46’), Eneko (Ruper, 46’), Cobo, Zaldua, Gabri, Alonso (Rubio, 60’), Yoldi (Sagues, 46’) i Sergio.GOLS:1-0 (32’) Cala. 1-1 (75’) Sagues. 2-1 (96’) Perone. 2-2 (112’) Sagues.PENALS:4-5.ÀRBITRE:Alemán Pérez (canari).T.G.:A Monreal Royo.T.V.:Cap.PÚBLIC:Uns 120 espectadors a l’estadi Palamós-Costa Brava.

La trajectòria del Costa Brava en la copa FEF no ha tingut res a veure amb la de la temporada passada. La defensa del títol aconseguit el curs anterior va durar un sol partit, perquè l’Izarra es va endur de Palamós el bitllet per als vuitens de final, després d’una eliminatòria intensa i vibrant que es va resoldre en la tanda de penals. L’equip d’Oriol Alsina es va avançar dues vegades, en la primera part i ja en la pròrroga, i no en va tenir prou. I el major encert dels navarresos, que no van fallar cap penal (4-5), els va permetre celebrar el triomf.

El Costa Brava va marcar l’1-0 en la primera ocasió clara que va tenir. Va ser en el minut 32, amb una centrada de David Haro des de l’esquerra que va rematar de cap Cala (32’). Amb el desavantatge, el conjunt navarrès es va estirar i va buscar l’empat sobretot en una falta perillosa que va rebutjar Perone. El conjunt d’Oriol Alsina va tenir molt a prop el gol de la tranquil·litat, però el xut d’Álvaro, després d’una jugada espectacular de Cala, es va estavellar al pal (61’). En canvi, l’Izarra sí que va trobar el camí del gol, amb un bon xut de Sagues (74’). Poc després de l’1-1, el porter visitant, Pagola, va estar encertat en una doble ocasió, de Galindo i Cala. Sense cap més gol fins al minut 90, el partit se’n va anar a la pròrroga.

En el minut 96, en un córner executat per Galindo, Perone es va avançar a la defensa, va pentinar la pilota i va batre Pagola. Semblava que seria el cop definitiu, però el conjunt de 2a FEF encara no havia dit l’última paraula. Després d’una intervenció marca de la casa de Marcos, va arribar el 2-2, un altre cop de Sagues (112’). En la tanda de penals, un únic error dels locals va ser definitiu, perquè l’Izarra no en va fallar cap.