3a divisió FEF

L’objectiu és no disminuir gens el ritme

Jornada 6. El Girona B rep el cuer, el Castelldefels, mentre que l’Olot i el Peralada visiten la Pobla de Mafumet i el Granollers, respectivament (a les 12 h). La Unió descansa

Els representants gironins de la categoria disputaran avui els partits corresponents a la sisena jornada de lliga. El Girona B serà l’únic que ho farà com a local, i rebrà el cuer, el Castelldefels, mentre que l’Olot i el Peralada jugaran a domicili contra la Pobla de Mafumet i el Granollers, respectivament (tots tres a les 12 h). El quart club de la demarcació, el Figueres, descansa per obligacions del calendari i no disputarà cap partit aquest cap de setmana.

El filial blanc-i-vermell va perdre en el duel gironí contra l’Olot els primers punts del curs però es manté líder amb tretze dels primers quinze punts possibles. L’equip dirigit per Axel Vizuete va mostrar una altra cara per terres garrotxines i va cedir la possessió al rival i va intentar buscar la velocitat i la mobilitat dels seus atacants per fer mal. Els joves futbolistes demostren que estan preparats per adaptar-se a moltes situacions i això fa estar esperançats els aficionats gironins, que veuen com en el planter continuen pujant jugadors prometedors amb futur al primer equip. Contra el Castelldefels, el Girona B haurà d’imposar el ritme perquè juga a casa i perquè ho fa contra un rival que només ha sumat un punt en quatre partits disputats. Sumar els tres punts i continuar en la primera posició és l’objectiu més ambiciós per als gironins.

Rival de qualitat

L’Olot visita un camp complicat com el de la Pobla de Mafumet, el filial del Nàstic. Els olotins, com el Girona B i el Peralada, encara no han perdut cap partit de lliga –tres victòries i dos empats a zero– i no volen deixar de prémer l’accelerador per continuar en les posicions elevades del grup cinquè. Al davant hi tindran un conjunt tarragoní que ha guanyat dos partits (ha sumat set punts en total) i tots dos han estat al seu propi terreny de joc, de gespa artificial però de dimensions raonablement grans –contra l’Hospitalet, un dels favorits a l’ascens (2-0), i el Sants (1-0).

Els de la Garrotxa han mostrat dues versions diferenciades a casa, més dominadors i controladors del joc amb possessió, i a fora, més resolutius i pragmàtics. Aquesta és la idea d’Albert Carbó, el tècnic de l’equip olotí.

Amb peus de plom

El Peralada visita el municipal de futbol del carrer Girona per enfrontar-se al Granollers. L’equip dirigit per Hèctor Simón va empatar a zero contra la Guineueta i va desaprofitar l’ensopegada entre dos rivals directes en aquest moment del curs com l’Olot i el Girona B. Tot i això, el conjunt xampanyer no decau en la idea i la filosofia del seu tècnic i no ha perdut cap punt de convicció, moral i confiança a l’hora d’afrontar el nou repte. L’equip de l’Alt Empordà només ha encaixat un gol en cinc jornades i demostra una solidesa que, amb més malícia i efectivitat en atac, el farà encara millor equip.

El Granollers va vèncer en l’últim duel que va disputar al camp, precisament, del Guineueta (1-3), però la setmana passada va descansar i va veure tallada la seva progressió al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)