Un dia havia d’arribar

3a divisió FEF. L’Olot perd per primer cop aquest curs, al camp de la Pobla de Mafumet (1-0), i veu com el Girona B i el Peralada s’escapen

Pobla de Mafumet 1 Olot 0

POBLA DE MAFUMET:Parra, Marc Álvarez, Amoedo (Montalvo, 69’), Caro, De la Peña, Guzmán (Valverde, 65’), Hallebeek (Grifell, 76’), Molina (Caballero, 76’), Fidel, Robledo i Romero (Querol, 76’).OLOT:Batalla, Blázquez, Gerard, Bigas, Callís (Enric Vallès, 54’), Èric Vilanova, Ot Serrano (Moha, 54’), Eloi Amagat (Edgar González, 85’), Ferrón (Zaka, 70’), Kilian (Ferri, 54’) i Sergi Arranz.GOLS:1-0 (49’) Guzmán.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:Als locals De la Peña i Robledo.COMENTARI:L’Olot ja no figura en la llista d’equips que encara no han perdut aquesta temporada, després de caure derrotat ahir al camp de la Pobla de Mafumet (1-0) en un duel que es va decidir en els detalls i que comporta que els d’Albert Carbó s’allunyin del Girona B i el Peralada i vegin com els seus perseguidors s’hi acosten. El panorama podria ser ben diferent si els olotins haguessin tingut una mica més d’encert de cara a porteria, ja que d’ocasions per empatar en van tenir però les van desaprofitar. I al final el que va pesar va ser la mala sortida de la segona part. Els olotins no van sortir endollats, van cometre una errada defensiva i Guzmán ho va aprofitar per marcar el que acabaria sent l’únic gol del partit (49’). A partir de llavors l’Olot va haver de canviar el guió de l’enfrontament, ja que en la primera part havia passat poca cosa i cap dels dos havia tingut ocasions clares per estrenar el marcador. Amb més urgències, els d’Albert Carbó tampoc van acabar d’afinar, i la Pobla va fer un partit molt seriós al darrere i només va concedir ocasions quan els olotins van atacar a la desesperada i deixant espais al darrere que els locals van estar a punt d’aprofitar. Arranz, en els últims minuts, va tenir les ocasions més clares per empatar, però el gol no va arribar.