1a divisió FEF

Una fragilitat inaudita

1a divisió FEF. El Costa Brava, poc intens, falla estrepitosament en defensa al camp de l’Algesires i ho paga amb una golejada escandalosa (5-1)

Algesires 5 Costa Brava 1

ALGESIRES:Iván Crespo; Almenara, Robin (Van Rijn, 64’), Mariano, Tomás (Peris, 46’); Iván (Javi Duarte, 64’), Borja Fernández, Víctor López (Zabarte, 70’), Leiva; Álvaro Romero (Mena, 79’) i Roni.COSTA BRAVA:Marcos; Guiu, Forlín (Julen Monreal, 27’), Perone, Manel Royo; Antonio Romero (Juvanteny, 46’), Ale Galindo; Álvaro García, Gil (Manchón, 46’), Cala (Moussa, 46’); i Xumetra (David Haro, 74’).GOLS:1-0 (6’) Álvaro Romero. 2-0 (7’) Roni. 3-0 (26’) Roni. 4-0 (38’) Álvaro Romero. 4-1 (53’) Ale Galindo. 5-1 (68’) Álvaro Romero.ÀRBITRE:García Gómez.T.G.:Al local Robin i als visitants David Haro, Julen Monreal i Marcos.

El Costa Brava està passant unes setmanes delicades i la mala dinàmica es va aprofundir ahir al camp de l’Algesires, on els d’Oriol Alsina van encaixar una derrota contundent (5-1) que deixa unes sensacions preocupants. No és que l’equip no competís, que ho va fer sense perdre la cara en el partit pràcticament en cap moment, però les mancances es fan cada vegada més evidents. Ahir, a més, en un aspecte en què els gironins acostumen a ser un equip fiable, com és la defensa. Per fer cinc gols els andalusos no van haver de fer un partit excel·lent, que en alguns moments el van fer, sinó que simplement van haver d’aprofitar les facilitats que van donar els d’Alsina a Álvaro Romero i Roni, les dues grans armes ofensives del conjunt andalús.

Arribada i gol

La primera part dels gironins en defensa va ser un desastre, i es va començar a veure ben aviat. Només s’havien jugat sis minuts quan Álvaro Romero va fer el que va voler a la mitja punta, va combinar amb Roni i va superar Marcos amb un xut ajustat (1-0). Només un minut després, Forlín va regalar la pilota a Roni amb una mala passada enrere i el davanter local no va perdonar clavant la pilota a l’escaire (2-0, 7’). En el 26’ va arribar el 3-0, quan Álvaro Romero va aprofitar una badada absurda de Forlín –va ser substituït just després– per pentinar la pilota i deixar sol Roni, que davant Marcos no va perdonar. I ja en el 38’, Almenara va arribar sense problemes a la línia de fons per assistir a l’àrea petita Álvaro Romero, que va fer el 4-0 a pler. Quatre arribades i quatre gols, dos de cadascun dels homes més ofensius de l’Algesires, per decidir el partit.

Va ser un càstig exemplar a la fragilitat defensiva dels gironins, que després del 2-0 van reaccionar i van tenir tres bones ocasions per marcar el 2-1, però per marcar un gol els d’Alsina necessiten que s’alineïn tots els astres. De fet, el mateix va passar en la represa, quan el Costa Brava va sortir revolucionat i va tenir tres ocasions abans de marcar el 4-1 amb un gran llençament de falta directa de Galindo (53’). Van tenir ocasions per fer un o dos gols més, però el partit es va morir quan en el 68’ l’Algesires va tornar a trepitjar camp rival i Álvaro Romero va forçar un penal de Marcos que ell mateix va convertir en el 5-1.

Queda clar que avui alguns jugadors no han tingut el seu millor dia i el conjunt de l’equip tampoc
Oriol Alsina
entrenador del costa brava
No hem estat prou intensos en la primera part i el partit se’ns ha complicat ràpid. Hem generat després, però no han entrat