Territorial

Un jugador del Maià pateix dues aturades cardíaques

Ensurt. El futbolista s’ha desplomat en el transcurs del matx que enfrontava al seu equip contra el Bescanó B i ha pogut ser reanimat gràcies a un desfibril·lador extern automàtic (DEA) que hi havia a prop de les instal·lacions

Ensurt i moments de pànic els que s’han viscut a Maià de Montcal durant el transcurs del duel endarrerit corresponent a la tercera jornada del grup 27 de quarta catalana. Un futbolista de l’equip local s’ha desplomat i ha patit dues aturades cardíaques que l’han dut a lluitar entre la vida i la mort. Gràcies a l’actuació ràpida dels presents i a l’efectivitat d’un aparell desfibril·lador extern automàtic (DEA) que hi havia a prop de les instal·lacions, el jugador ha pogut ser reanimar i assistit posteriorment per les assistències que han arribat al terreny de joc. Un cop estabilitzat i controlat, el futbolista ha estat evacuat en helicòpter per ingressar a l’Hospital Josep Trueta de Girona on se li faran les proves pertinents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)