3a divisió FEF

Medina enlaira el Peralada

Segons. Els de l’Alt Empordà no deixen de petja el Girona B, després de sumar catorze dels divuit punts en joc. El ‘hat-trick’ del davanter de Platja d’Aro a Granollers va aplanar la victòria als d’Hèctor Simón, que han aconseguit els nou punts possibles a fora

El Peralada és una de les sorpreses agradables de l’inici de curs en el grup cinquè de tercera divisió FEF. El conjunt dirigit pel novell Hèctor Simón s’ha erigit com un dels equips més sòlids de la lliga i, després de sis jornades, l’únic que manté el ritme imposat pel Girona B, el líder. Si bé el filial blanc-i-vermell ha sumat setze dels divuit punts possibles, els peradalencs n’han aconseguit catorze. En l’última jornada, els de l’Alt Empordà es van imposar amb solvència al Granollers (1-3) i el hat-trick del davanter Marc Medina va aplanar el camí a tot l’equip. El de Platja d’Aro es va convertir en el gran protagonista del triomf xampanyer amb un triplet exprés en només 20 minuts de joc –tot i que el col·legiat atribueix el primer gol, en pròpia porteria, a un jugador granollerí–, que permet al seu equip sumar el tercer triomf en tres partits disputats a domicili, paraules majors.

“És molt gratificant per a un davanter sumar gols, és el que ens dona la vida. La millor sensació possible és quan en fas un, dos, tres, o els que siguin, i ajudes l’equip a vèncer”, comenta Medina, content per l’inici firmat per l’equip: “L’equip està molt satisfet, ja que veu com recull els fruits del treball realitzat durant tota la pretemporada”. El futbolista, que aquest estiu va iniciar la seva segona etapa al club després d’un parèntesi d’una campanya al Figueres, té clar que la competència en atac fa millorar tot el bloc, dirigit per Hèctor Simón. A més de Marc Medina, Adrià Casanova i Llorenç Busquets, amb la lliga iniciada Joan Tomàs i Youssef Zayoun, han injectat pólvora i alternatives a la plantilla: “Tenim un equip competitiu i, a vegades, tocarà jugar amb un perfil concret de davanter. En les alineacions es pot veure que no coincidim mai els mateixos i el que fa que un equip sumi és la competència. Això ens fa millorar, a tots, ja que qualsevol pot jugar contra qualsevol rival i l’equip no es debilita mai”, diu l’atacant.

Sòlids, també en defensa

A més de la fluïdesa i el ventall de recursos en atac, en defensa el Peralada també està mostrant un bon rendiment i s’ha convertit en l’equip menys golejat del grup amb només dues dianes. Els empordanesos tenen una diferència de gols fets (12) i encaixats (2) de +10, el millor de tots: “Es nota molt la capacitat de lideratge dels companys de la defensa. Ens aporten una solvència defensiva important i, de retruc, això dona confiança als davanters. La confiança de tot el bloc comença des de la defensa i això als atacants ens deslliura de pressió”, explica Marc Medina, que es desfà en elogis cap al seu nou tècnic, l’exjugador Hèctor Simón, tota una institució: “Per a qualsevol entrenador que comença hi ha coses que costen i n’hi ha d’altres que les té molt per mà. És molt proper i sembla que sigui un company més i ens fa sumar molt. La confiança és mútua, ja que ve d’on ve i saps que et farà guanyar partits o, en el pitjor dels casos, millorar com a futbolista.”

El Peralada descansa la pròxima jornada per obligacions del calendari i ho farà en un gran moment de forma. L’aturada podria refredar aquesta gran dinàmica, però també permetrà al tècnic i als jugadors preparar bé els pròxims partits i recuperar físicament tots els que tenen alguna molèstia: “Hi ha pros i contres en el fet d’aturar-nos justament ara. El descans ens atura la dinàmica positiva que acumulem, però és veritat que tenim una setmana més per recuperar els jugadors lesionats, com ara Aroca o Gelmà, i els que arrosseguem molèsties físiques. Tindrem quinze dies per treballar i preparar els pròxims partits, que no seran fàcils; per tant, ens quedarem amb els aspectes positius”, sentencia un jugador que en els últims anys a tercera ha demostrat tenir un olfacte golejador demolidor.

INVICTES

El Peralada i el Girona B són els dos únics equips del grup 5 que no han perdut

PITXITXI

Marc Medina ja ha fet cinc dianes en sis partits i és el màxim golejador del campionat

SOLIDESA DEFENSIVA

Els xampanyers només han rebut dues dianes i tenen una diferència de +10, la millor

LES REACCIONS

És molt gratificant per a un davanter sumar gols. La millor sensació és quan en fas un, dos o tres, o els que siguin, i ajudes l’equip a vèncer
Tenim una plantilla competitiva i, a vegades, tocarà jugar amb un perfil concret de davanter. Tots podem ajudar i l’equip no es debilita
L’Hèctor Simón sembla un company més, té moltes coses per mà i és molt proper amb tots
Marc Medina
davanter del peralada
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)