2a divisió FEF

El Lleida guanya el Penya Deportiva (0-1) i es planta als quarts de final de la copa FEF

Copa FEF. Els de la Terra Ferma han vençut per la mínima i es disputaran l’accés a les semifinals, i a la copa del Rei, contra l’Ebre, que ha guanyat a l’Izarra en el minut 94

El Lleida Esportiu ha guanyat per la mínima al Penya Deportiva de Santa Eulària des Riu (0-1). Una solitària diana de Moha a passada de Bagayoko al final de la primera part (40’), ha estat suficient per donar la classificació als de la Terra Ferma per als quarts de final de la copa FEF, el pas previ a l’accés per aquesta via a participar en la propera copa del Rei i jugar contra un equip de primera divisió o de segona A en una eliminatòria a partit únic.

Els de Gabri García han aguantat molt bé l’avantatge en el marcador durant una segona part dominada pel conjunt local gràcies a l’esforç col·lectiu i les aturades de Víctor Vidal.

Els lleidatans es disputaran l’accés a les semifinals i a la copa del Rei contra l’Ebre, que aquesta tarda ha guanyat a l’Izarra, botxí del Costa Brava, amb un gol d’Altube en el 94. Els aragonesos competeixen enguany en el grup tercer de la segona divisió FEF, igual que el Lleida Esportiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)