Territorial

Victòria per enlairar-se

Divisió d’honor juvenil. El Girona supera el Saragossa, guanya el primer partit com a local i s’apropa al grup de la part alta de la taula

Girona 3 Saragossa 1

GIRONA:Lucas, Joel, Comas, Antal, Lungu (Congost, 78’), Oltra, Iker García (Vergara, 78’), Pol Cuatrecases, Kemo (Solans, 72’), Iker Vázquez, Joel Roca.SARAGOSSA:Calavia, Luna, Cardiel (Lobede, 78’), Rubi, Beamonte, Fadel (Terrer, 66’), Chema (Hugo Gracia, 78’), Coulibaly, Hugo (Pau Sans, 61’), Adrián (Joel Gaitán, 61’) i Andrés.GOLS:1-0 (50’) Joel Roca. 2-0 (61’) Iker Vázquez. 3-0 (74’) Iker García. 3-1 (76’) Pau Sans.ÀRBITRE:Pujol Prat.T.G.:Kemo, Iker Vázquez, Àlex Marsal, Cardiel, Rubi, Pau Sans i Joel Gaitán.T.V.:cap.

El Girona va aconseguir la primera victòria al municipal de Vilablareix contra el Saragossa en un partit molt complet que va decantar a favor seu en la segona meitat (3-1). En la primera meitat, els d’Àlex Marsal ja s’haurien pogut avançar en el marcador amb bones ocasions de Comas, Joel Roca i Kemo.

En la segona part, els gironins van ser més efectius i en el 50’, Joel Roca va rebre una passada a l’espai de Pol Cuatrecases per superar Calavia amb un xut creuat i precís. Poc més de deu minuts després, Iker Vázquez va aprofitar un refús defensiu a una centrada de Kemo per, amb una rematada acrobàtica des de fora de l’àrea, fer pujar el 2-0 (61’). En el 74, Iker García va fer la sentència aprofitant una indecisió per fer una vaselina al porter des de la zona de tres quarts, just abans que el Saragossa fes el gol de l’honor en el 76’.