Les individualitats eclipsen els dubtes

3a divisió FEF. Cinc minuts d’inspiració permeten a l’Olot remuntar un 0-1 del rival

Olot 3 San Cristóbal 1

OLOT:Albert Batalla, Blázquez, Gerard Batalla, Bigas, Ferri López (Èric Callís, 45’), Èric Vilanova (Arnau Forés, 84’), Eloi Amagat (Terma, 76’), Enric Vallès, Kilian (Ot Serrano, 71’), Moha (Xavi Ferrón, 45’) i Sergi Arranz.SAN CRISTÓBAL:Arnau Riera, Óscar Sierra, David López, Ricki, Domingo, Sergi Martínez, Mendoza (Abde, 68’), Ion Vázquez (Ousman, 80’), Aaron (Carrasco, 80’), Tom (Mario Cantí, 68’) i Poves (Toro, 68’).GOLS:0-1 (41’) Aarón. 1-1 (60’) Eloi Amagat. 2-1 (61’) Xavi Ferrón. 3-1 (65’) Enric Vallès.ÀRBITRE:Aguayo Prieto.T.G.:Eloi Amagat, Blázquez i Ricki.T.V.:cap.PÚBLIC:880 espectadors al municipal d’Olot.COMENTARI:L’Olot va salvar els mobles gràcies a cinc minuts d’inspiració ofensiva màxima, que li van servir per remuntar un 0-1 inicial del San Cristóbal que l’havien dut a un estat de bloqueig brutal. Els de la Garrotxa van generar molts dubtes en una primera part desastrosa en què els visitants van mostrar molts més arguments i van inquietar, tot i que sense disparar, la porteria de Batalla. De fet, en el primer xut entre els pals, Aarón va fer el 0-1, que va fer emmudir el municipal. En el descans, Albert Carbó va fer de tècnic i els jugadors van esvair dubtes i fantasmes gràcies a una acceleració comandada per Eloi. Primer, en el 59, Aarón no va acabar bé un contraatac després d’un córner local i, en la jugada següent, Eloi va caçar un refús d’Arnau a centrada de Ferrón, va afusellar la porteria i va empatar (60’). Un minut després, el mateix Eloi va conduir a la zona de tres quarts i va cedir a plaer per tal que Ferrón firmés la remuntada exprés. Enfonsats els terrassencs, Enric Vallès va caçar una deixada de Kilian, va fer un xut ajustadíssim i va establir el 3-1 definitiu que apropa els olotins al Girona B.