Champions

El cas de Lucas Hernández

Benfica-Bayern. El defensa, pendent d’un recurs per evitar la seva entrada a la presó abans del dia 28 d’octubre, s’entreveu titular aquesta nit

Lucas Hernández està pendent d’un recurs per evitar la seva entrada a la presó la setmana que ve. Malgrat tot, aquesta nit serà titular en el partit que el seu equip, el Bayern, juga al feu del Benfica (21 h). Ja ho va fer diumenge passat contra el Leverkusen jugant els 90 minuts en la victòria dels bavaresos (1-5), i aquesta nit a Lisboa repetirà. “L’he vist normal. S’ha entrenat molt bé i està en els meus plans per als dos pròxims partits”, va indicar l’entrenador del Bayern, Julian Nagelsmann, just després que el jutge sol·licités la setmana passada l’entrada del futbolista a la presó.

Aquest dilluns, el defensa va recollir l’esmentat requeriment per entrar en un centre penitenciari de l’Estat espanyol, cosa que haurà de fer abans del 28 d’octubre. Lucas, però, espera ara que l’Audiència Provincial de Madrid resolgui el recurs que va interposar per no haver-hi d’ingressar. L’internacional francès va ser condemnat a sis mesos de presó per haver trencat l’ordre d’allunyament de la seva parella sentimental, amb la qual va marxar de viatge tot i que tots dos tenien sengles mesures de distanciament sobre l’altre, per una condemna prèvia per delictes de maltractament en l’àmbit familiar després d’un incident entre tots dos. Els fets es remunten a l’any 2017, quan la parella, després de reconciliar-se –actualment continuen junts–, va anar de vacances als EUA tot i la sentència que els obligava a tots dos a no acostar-se a menys de 500 metres l’un de l’altre, i en la tornada la policia els va detenir a l’aeroport. Lucas va passar a disposició judicial per haver infringit l’ordre d’allunyament, no la seva parella, ja que en aquell moment encara no se li havia notificat la sentència. El cas de Lucas, que aquesta nit jugarà, es resoldrà aviat.

IMPORTANT

Ja va jugar els 90 minuts diumenge passat en la victòria contra el Leverkusen (1-5)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)