Champions

Doblet de Messi en la remuntada del PSG

Dos gols de l’argentí donen la victòria al París SG (3-2)que perdia 1-2 contra el Leipzig. Els parisencs, líders de grup, seguits pel City que ha golejat (1-5)

El PSG lidera el grup de la mort de la mà de Leo Messi. El conjunt parisenc s’ha imposat (3-2) al Lepizig en un partit que anava perdent 1-2, però que en el tram final ha acabat remuntant amb dues dianes de l’ex blaugrana. L’astre argentí ha empatat (67’) definint una passada de Mbappé i després (74’) ha capgirat el marcador transformant un penal a l’estil panenka.

Els parisencs son primers de grup amb 7 punts, seguits del Manchester City, segons que en sumen 6 i avui han golejat (1-5) al Bruges, tercer de grup. El Leipzig, porta zero punts després de tres jornades.

L’Ajax goleja el Dortmund

Està intractable l’equip que orienta Erik ten Hag que ha guanyat els tres partits disputats. Aquesta nit ha superat amb molta solvència (4-0) al Dortmund.

GRUP A
Bruges - Man. City
1-5
PSG - Leipzig
3-2
GRUP B
Atlético- Liverpool
2-3
Porto- Milan
1-0
GRUP C
Besiktas- Sporting
1-4
Ajax- Dortmund
4-0
GRUP D
Inter- Sheriff
3-1
Xakhtar- Madrid
0-5
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)