Champions

La bogeria somriu a Klopp

Trepidant. El Liverpool guanya un partit vibrant, amb doblet i expulsió de Griezmann, un penal innocent d’Hermoso i un de rectificat a l’altra àrea

Atlético 2 Liverpool 3

ATLÉTICO:Oblak; Felipe, Kondogbia (Giménez, 46’), Hermoso (Lodi, 80’); Trippier, Koke, De Paul (Marcos Llorente, 80’), Lemar (Suárez, 80’), Carrasco; João Félix (Correa, 80’) i Griezmann.LIVERPOOL:Alisson; Alexander-Arnold (Joe Gómez, 84’), Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Keita (Fabinho, 46’), Milner (Oxlade-Chamberlain, 62’); Salah (Neco Williams, 90’), Firmino i Mané (Diogo Jota, 62’).GOLS:0-1 (8’) Milner. 0-2 (13’) Keita. 1-2 (20’) Griezmann. 2-2 (34’) Griezmann. 2-3 (77’) Salah, de penal.ÀRBITRE:Daniel Siebert (alemany).T.G.:A Luis Suárez; Milner, Alexander-Arnold.T.V.:Directa a Griezmann (51’).

Difícilment es podien concentrar més ingredients en un sol partit. El Wanda Metropolitano va ser l’escenari d’un partit intens, vibrant i boig, que hauria pogut erigir Antoine Griezmann en heroi, però que va quedar glaçat per una entrada sense mala intenció però perillosa que li va costar la vermella. El Liverpool, que semblava encarrilar molt aviat el tercer triomf en tres jornades, va necessitar un penal ingenu d’Hermoso i la rectificació d’un altre penal inicialment assenyalat a l’altra àrea per reforçar el lideratge.

El Liverpool va dibuixar un escenari idíl·lic en l’arrencada, a partir d’una gran acció de Salah amb tres retalls i un xut final que Milner va desviar en el 0-1, i una bona rematada de Keita en recollir un refús defectuós de Felipe. L’Atlético, però, va treure l’orgull. João Félix i Griezmann, l’aposta de Simeone en la punta d’atac –amb Luis Suárez a la banqueta– connectaven. L’exblaugrana va marcar l’1-2 en posar el peu per desviar un xut de Koke. Alisson va saber treure un un contra un amb Griezmann, però el francès hi va tornar de seguida i va fer embogir el Wanda amb el 2-2, en fer bona una passada de João Félix (34’). L’Atlético trobava forats. Alisson va treure un xut de Carrasco i un altre de Lemar en la recta final d’una primera part elèctrica.

La vermella a Griezmann, per una puntada perillosa a la cara de Firmino quan volia fer el control, va canviar l’escenari. Al Liverpool, però, li costava imposar la superioritat. Fins que Hermoso va regalar un penal que Salah va aprofitar (77’). L’afició es va acabar d’encendre quan l’àrbitre, que havia assenyalat penal de Jota a Giménez, va fer marxa enrere en veure la imatge al monitor. Correa en va tenir una al final, però l’Atlético va claudicar.

ELS VESTIDORS

No hem començat com volíem, però amb el 0-2 hem reaccionat i hem competit molt bé
Diego Pablo Simeone
ENTRENADOR DE L’ATLÉTICO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)