1a divisió FEF

El Costa Brava torna a sumar amb un empat a casa contra el Linense (0-0)

El Costa Brava ha trencat la ratxa de quatre derrotes consecutives però només ha pogut sumar un punt contra el Linense. Els gironins, sòlids al darrere, han disposat de les millors ocasions en la segona part però no les han aconseguit aprofitar.

La primera part ha estat d’alló més discreta. En els primers minuts qui més ha tingut el control ha estat el Linense, que amb Gerard Oliva despenjant pilotes ha aconseguit tancar el Costa Brava al seu camp, però tampoc ha arribat a tenir cap ocasió. De fet, la més perillosa l’han tingut els gironins amb un xut de Gil que ha sortit desviat per molt poc. A poc a poc el Costa Brava ha començat a tenir més control, però tampoc ho ha aprofitat per generar ocasions.

En la segona part els gironins sí que han fet un pas endavant a partir de l’hora de joc han disposat de les millors ocasions del partit, mentre que el Linense només ha generat perill amb un xut llunyà de Chiro que Marcos ha aturat sense problemes. El primer a provar-ho ha estat Gil, que amb un grandíssim xut des de la frontal ha obligat a Nacho Miras a treure una molt bona ma per evitar el gol. Galindo gairebé ha marcat un gol olímpic primer i de cap en l’acció immediatament posterior. I Julen, de cap a la sortida d’un córner, ha tornat a acostar-se al gol però el porter visitant ha blocat molt segur. En els últims minuts el partit ha embogit una mica, però tampoc hi ha hagut ocasions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)