3a divisió FEF

El Figueres sorprèn el Girona B (0-1)

El Figueres ha sorprès el Girona B a Riudarenes i s’ha endut un triomf de molt mèrit i valor, gràcies a un gol de Suaibo (70’). És la segona derrota consecutiva del filial blanc-i-vermell.

En la primera part, el Girona B ha tingut més a prop el gol, sobretot en un xut de Castroviejo que s’ha estavellat al pal (14’) i en una ocasió de Pau Víctor amb molt bona resposta de Jaime (34’). A la Unió li ha costat més arribar amb claredat a la porteria local. El porrter Jaime ha tornat a estar fi en treure un xut de Gabri, ja en la segona part (55’). El partit, però, continuava obert, i el Figueres ho ha provat amb un xut de Suaibo i un cop de cap de Joel Arimany. I ha arribat el gol visitant. Suaibo ha agafat una pilota després d’una relliscada de Monju, s’ha plantat a l’àrea i ha fet un xut creuat que ha batut Jona (70’). El filial ha intentat reaccionar, però s’ha precipitat. I el conjunt de Moisés Hurtado ha treballat bé i fins i tot ha tingut alguna oportunitat per estirar-se i buscar el segon. En els últims minuts, el Girona ha posat pilotes a l’àrea. Adri Gené n’ha tingut una, i en una falta lateral, Monju l’ha pentitat, però els empordanesos l’han tret bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)