1a divisió

El Madrid aspira al lideratge

1a divisió. El conjunt blanc rep aquesta nit (21.30 h / Movistar LaLiga) l’Osasuna i dormirà com a primer classificat si guanya

Real Madrid Osasuna

REAL MADRID:Courtois; Carvajal, Nacho, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Camavinga; Hazard, Marco Asensio i Benzema.Suplents:Lunin (p.s.), Lucas Vázquez, Militão, Modric, Vinícius, Rodrigo, Marcelo, Antonio Blanco, Mariano, Vallejo i Jovic.Baixes:Valverde, Bale, Isco i Ceballos (lesió).OSASUNA:Sergio Herrera; Areso, Unai García, David García, Juan Cruz, Manu Sánchez; Moncayola, Torró, Javi Martínez; Chimy Ávila i Kike García.Suplents:Darío (p.s.), Nacho Vidal, Oier, Darko, Roberto Torres, Kike Barja, Jaume, Rubén García, Ontiveros, Barbero, Rober Ibañez, Javi Martínez i Manu Sánchez.Baixes:Aridane i Budimir (lesió). Cote (sanció).ÀRBITRE:Soto Grado (col·legi de la Rioja).HORARI:21:30 h (Movistar LaLiga) al Santiago Bernabéu.

En el futbol, una setmana pot capgirar-ho tot, i això és el que ha viscut el Real Madrid. L’equip dirigit per Carlo Ancelotti va arribar de l’aturada en moments de dificultat, amb mal joc, sense resultats i amb problemes tant en la Champions com en la lliga, però amb dues victòries ha asserenat la situació. El conjunt blanc va començar dimecres golejant el Xakhtar (0-5) i va acabar diumenge guanyant el Barça en el clàssic (1-2). Avui rep l’Osasuna. “És un equip que juga un futbol intens, defensa bé i és perillós a l’àrea”, va dir Ancelotti sobre el rival d’aquesta nit, davant del qual, previsiblement, rotarà. Una victòria donaria el lideratge provisional als madridistes en espera que jugui demà la Real Sociedad. Els navarresos, per la seva part, es presenten al Santiago Bernabéu en un òptim estat de forma i, de fet, si són capaços de donar la sorpresa i sumar els tres punts, atraparien el conjunt blanc en la classificació.

Sobre Koeman

En la roda de premsa prèvia al partit, Ancelotti va parlar de Ronald Koeman i els incidents succeïts després del partit al Camp Nou: “Ho sento per ell. Són coses que no poden passar i no es pot tolerar la mala educació. Té raó quan diu que és un problema social, no del futbol. Quan es falta al respecte a la persona significa que la societat té un problema.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)