Més futbol

El pas de Josh Cavallo

Referent. Esportistes i clubs lloen i agraeixen el gest de l’australià, el primer futbolista d’alt nivell que fa públic que és homosexual

Proud of you.” El missatge d’orgull es repetia en nombrosos jugadors i equips d’arreu del món. L’adreçaven a Josh Cavallo, un australià de l’Adelaide United que va fer un gest que cap altre futbolista professional havia fet fins ara. Cavallo va voler fer públic, amb un vídeo emotiu que va difondre el seu club, que és homosexual. “M’enorgulleix anunciar públicament que soc gai. Ha estat un viatge arribar a aquest punt de la meva vida, però no puc ser més feliç amb la decisió de sortir de l’armari. He estat lluitant durant més de sis anys i estic content de poder aparcar-ho”, explicava Cavallo, que té 21 anys i juga a l’Adelaide United, després d’haver passat pel Western United i el Melbourne City.

El futbolista australià espera que el seu anunci serveixi d’exemple i ajuda per a altres jugadors homosexuals. “Jugar i ser tractat com els altres mai va semblar una realitat. He viscut assumint que això era un tema del qual mai podria parlar.” El missatge es va escampar per les xarxes socials i futbolistes de primeríssim nivell van lloar i agrair el pas fet per Cavallo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)