El Peralada posa el fre

3a divisió FEF. Els xampanyers perden al camp del Sant Andreu (2-0) el primer partit del curs però mantenen el lideratge, ara compartit

Sant Andreu 2 Peralada 0

SANT ANDREU:Ramos, Argilaga (Vives, 85’), Noguera, Gimeno, Domènech (Mulero, 89’), Aparicio, Pau Morer (Marc García, 85’), Recine, Èric López (Lawson, 65’), Carreón i Albertito (Priore, 65’).PERALADA:Aroca, Biel Font (Youssef, 51’), Sergi Romero, Alan Baró, Eloi Zamorano (Aleix Caball, 74’), Guillem Jiménez, Pol Gómez, Josu, Llorenç Busquets, Ritxi (Raúl Matínez, 83’) i Adrià Casanova.GOLS:1-0 (7’) Albertito. 2-0 (43’) Albertito.ÀRBITRE:Alins Rodríguez.T.G.:al local Recine i al visitant Llorenç Busquets.COMENTARI:El Peralada va perdre al Narcís Sala el primer partit del curs, però manté el lideratge gràcies a la diferència de gols, tot i que l’Olot i el Girona B hi han empatat a punts. Els xampanyers van jugar de tu a tu contra el Sant Andreu, però l’efectivitat dels locals de cara a gol va marcar la diferència. De fet, el partit es va complicar des de ben aviat, i és que després que el Peralada desaprofités la primera ocasió del partit en el minut 7 el Sant Andreu es va avançar en un contraatac dirigit per Èric López i Pau Morer que va finalitzar Albertito. El Peralada va reaccionar bé i primer entre Casanova i Guillem i després Josu van tenir bones ocasions per fer el gol de l’empat. La pilota, però, no va entrar, i just abans d’arribar al descans el Sant Andreu va marcar el segon, en què Albertito, botxí dels xampanyers, va superar Aroca amb un xut creuat (2-0’, 43’). En la segona part els d’Hèctor Simón no es van rendir, però, tot i disposar de bones ocasions, no van ser capaços de trobar el gol que els fes entrar al partit.