El Figueres s’ha de conformar amb un punt al camp del San Cristóbal (1-1)

El Figueres continua sense poder-se escapar del tot de la zona baixa de la classificació després d’empatar aquest migdia al camp del San Cristóbal. Els de Moisés Hurtado havien fet el més difícil, que era avançar-se en el marcador, però l’alegria no li ha durat massa i ha acabat concedint l’empat.

El duel a Ca n’Anglada ha estat d’alló més igualat des dels primers minuts. De fet, en la primera part hi ha hagut moltes alternatives però cap dels dos equips ha tingut ocasions clares per obrir el marcador. En la represa el guió ha continuat igual fins que en el minut 60 Urri ha aprofitat una passada de Rami per batre el porter i marcar el 0-1. L’avantatge en el marcador ha durat poc més de deu minuts, i és que Sierra ha marcat el gol de l’empat del San Cristóbal en el minut 71. En el tram final el partit ha embogit una mica i els dos equips han tingut ocasions per marcar el gol de la victòria, però el marcador ja no s’ha mogut més.