1a divisió FEF

Derrotats i perdent l’esma

1a divisió FEF. El Costa Brava, en el primer partit des de la venda del club, s’enfonsa una mica més amb una clara derrota contra el Linares, que aprofita la fragilitat defensiva dels gironins

Costa Brava 1 Linares 4

COSTA BRAVA:Marcos; Manchón (Aleix Roig, 46’), Julen, Joan Puig, Manel Royo; Gil (Cala, 46’), Galindo, Antonio Romero, Moussa (Boris, 46’); Guiu i Xumetra (Álvaro García, 73’).LINARES:Ernestas; Parejón, Fran Lara (Andriu, 76’), Josema, Barbosa; Sanchidrián (Castillo, 73’), Meléndez, Rodri, Fran Carnicer (Guerrero, 60’); Hugo Díaz (Marín, 60’) i Copete (Etxaniz, 73’).GOLS:0-1 (15’) Copete. 1-1 (17’) Antonio Romero. 1-2 (29’) Hugo Díaz. 1-3 (32’) Fran Lara. 1-4 (85’) Etxaniz.ÀRBITRE:Pérez Peraza.T.G.:als locals Guiu, Boris i Antonio Romero.PÚBLIC:513 espectadors al municipal de Palamós.

El Costa Brava cada partit que passa transmet més males sensacions. Ni l’arribada de nous propietaris, que podia suposar una motivació extra, sembla que de moment aixequi els ànims d’un equip que ahir va ser golejat pel Linares (1-4), un rival que arribava a Palamós amb només dos punts més que els gironins –amb un partit més.

No és qüestió de falta de ganes ni de sacrifici, però és que al Costa Brava no li surt res i la primera mitja hora d’ahir en va ser la demostració més clara. Perquè en un inici mogut, amb els dos equips donant facilitats defensives, l’únic que en va saber treure profit va ser el conjunt andalús, mentre que els gironins van acabar amb el cap cot i amb la sensació abans d’hora que, un dia més, se’ls escapaven els punts.

En els primers deu minuts podria haver marcat qualsevol. Guiu, que va començar en punta i va acabar de lateral, Moussa i Xumi van tenir les primeres del Costa Brava, però no s’ho van creure. En el moment de rematar, amb gairebé tot a favor, els va faltar convicció. El Linares, en canvi, va avisar primer amb un xut de Copete que va tocar el travesser i va colpejar amb un nou xut de Copete que, aquesta vegada, va entrar per l’escaire (15’). Era el 0-1, però el Costa Brava encara va tenir un cop de rauxa per, dos minuts després, empatar el partit amb un llençament magistral de falta d’Antonio Romero (1-1, 17’).

L’empat va ser un oasi, i és que al cap de poc el Costa Brava va tornar a ensenyar la fragilitat defensiva que l’acompanya en pràcticament tots els últims partits. Primer quan Hugo Díaz va rebre dins l’àrea i, amb tres defenses a prop, es va poder girar per creuar l’esfèrica i marcar l’1-2 (29’. I només tres minuts després Hugo Díaz va recollir un refús i va engaltar un xut que anava molt desviat, però que Fran Lara, sol, va desviar amb el cap per superar Marcos i marcar l’1-3 (32’).

Dos gols de diferència eren un món per al Costa Brava, que hi va posar tota la voluntat del món per buscar el gol que el fes entrar al partit, però li va faltar joc. D’ocasions, a l’inici de la segona part, ja en va tenir alguna, però no va entrar i a poc a poc l’equip va anar abaixant els braços. De fet, va arribar l’1-4, de cap d’Etxaniz, en el tram final (85’), però encara podria haver caigut algun gol més.

S’està demostrant que a l’hora de competir no estem fent les coses que toquen. Hem de canviar coses per revertir la situació
Ens costa molt generar ocasions i els rivals amb molt poc ens fan gols. Ja és una constant