El Peralada i l’Olot empaten en un duel de màxima intensitat (1-1)

Sabent que el Girona B havia perdut aquest migdia al camp del San Cristóbal el liderat de 3a divisió FEF estava en joc aquesta tarda en el duel entre el Peralada i l’Olot. Al final no es mourà gairebé res en la classificació, i és que xampanyers i olotins han acabat empatant un partit molt igualat, en què l’Olot s’ha avançat en la segona part però el Peralada ha empatat al tram final.

El partit ha començat amb força respecte entre els dos equips. En els primers minuts l’Olot ha semblat que aconseguia tenir el protagonsime i ha arribat un parell de vegades amb perill, però sense arribar a generar ocasions. A partir del quart d’hora de joc, però, el Peralada s’ha començat a sentir còmode sobre el camp i ha tingut la inciativa. Amb més possessió i jugant gairebé sempre en camp contrari els xampanyers tenien el partit a on volien, però els hi ha faltat encert i inspiració en els últims metres per generar ocasions clares de gol, i és que el perill només ha arribat amb xuts des de fora l’àrea de Llorenç Busquets, Josu i Ritxi.

La segona part ha començat amb molt més ritme, i és que en el primer minut Kilian, per l’Olot, i Josu, pel Peralada, han tingut les millors ocasions del partit fins llavors. El partit ha canviat encara més quan els xampanyers s’han complicat en la sortida de pilota, han perdut l’esfèrica i Sergi Arranz ho ha aprofitat per marcar el 0-1 (49’). El gol ha donat ales a l’Olot, que en els següents cinc minuts han tingut dues grans ocasions per marcar el segon. Primer Bigas, amb un remat de cap en jugada d’estratègia que no ha connectat bé, i després Arranz, aprofitant una nova errada del Peralada en la sortida. Després d’aquests ensurts els xampanyers han reaccionat i han aconseguit fer un pas endavant per buscar l’empat. Després d’unes quantes arribades amb perill, que tampoc han posat en grans dificultats a Batalla, l’empat ha acabat arribant quan Youssef ha finalitzat una acció de Llorenç Busquets amb un xut sec (1-1, 79’). En els últims minuts els dos equips han buscat el triomf, però no hi ha hagut cap gran ocasió per desfer l’empat.