1a divisió FEF

Oficial: Munitis, nou entrenador del Sabadell

1a divisió FEF. El de Santander signa fins a final de temporada i aquesta tarda dirigirà el seu primer entrenament com a relleu d’Antonio Hidalgo

Pedro Munitis és el relleu d’Antonio Hidalgo a la banqueta del Sabadell. Ja és oficial. Aquesta tarda dirigirà ja la seva primera sessió d’entrenament al capdavant del primer equip arlequinat. L’acompanyaran a la banqueta l’exjugador arlequinat de la dècada dels 90, Manolo Sánchez, i Josselin Juncker, com a analista. Munitis signa fins a final de temporada.

Anteriorment, Munitis ha entrenat el Racing de Santander, la Ponferradina, l’UCAM Murcia i el Badajoz. Després de tancar la seva etapa com a futbolista, el de Santander va debutar a les banquetes la temporada 15/16 amb el Racing, on va aconseguir classificar l’equip pel play-off d’ascens a Segona després de quedar en primera posició a la fase regular de la competició. Posteriorment, va dirigir la SD Ponferradina (temporada 16/17), l’UCAM Murcia (17/18 i 18/19) i el Badajoz, on va jugar el play-off exprés la temporada 19/20 a Marbella. Fins ara, Pedro Munitis ha dirigit 115 partits com a entrenador, amb un balanç de 52 victòries, 29 empats i 34 derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)