Champions

Al llindar del precipici

Grup B. L’Atlético perd contra el Milan i haurà de derrotar el Porto per poder ser en els vuitens i que el Milan no guanyi el Liverpool

Atlético 0 Porto 1

ATLÉTICO:Oblak; Savic, Giménez, Hermoso (Lodi, 64’); Llorente, Lemar (Correa, 64’), Koke, De Paul (Vrsaljko, 77’), Carrasco; Suárez (Cunha, 77’) i Griezmann (Kondogbia, 81’).PORTO:Tatarusanu; Kalulu (Florenzi, 65’), Kjaer, Romagnoli, Hernández; Kessie, Tonali (Bakayoko, 65’); Saelemaekers, Brahim Díaz (Bennacer, 78’), Krunic (J. Messias, 65’); Giroud (Ibrahimovic, 65’).GOLS:Messias Júnior (87’).ÀRBITRE:Slavko Vincic (Eslovènia). T.A.: A Llorente (60’) / Giroud (27’), Bakayoko (68’) i Hernández (94’).

L’Atlético de Madrid és al llindar del precipici. La seva derrota a casa contra el Milan l’ha deixat pràcticament fora de la Champions. Arribarà a l’última jornada com a últim del seu grup i està obligat a guanyar contra el Porto i que el Milan no venci el Liverpool. El partit el va decidir un gol de Júnior Messias a les acaballes i va fer justícia perquè els italians van ser millors i van anar a guanyar el partit molt més que no pas l’Atlético.

Els de Simeone van fer un mal partit davant del seu públic i en cap moment es van trobar còmodes sobre la gespa. A més a més, van proposar molt poc futbol, un fet sorprenent tenint en compte que necessitaven guanyar per no complicar-se la vida. Però es va tornar a veure aquella versió de l’Atlético més pobra, menys valenta, la que el fa replegar-se al seu camp i no anar a guanyar el partit.

En el primer temps amb prou feines va haver-hi ocasions. L’únic xut dels colchoneros va ser obra de De Paul i va marxar molt desviat. El Milan tampoc en va crear gaires, una de Theoen amb una rematada de voleia però tampoc va anar a porteria. Els italians van tenir el control del joc però sense poder profunditzar en excés.

En el segon temps, malgrat un inici millor de l’Atlético, el Milan no va tardar a tornar a equilibrar el joc i els madrilenys semblaven trobar-se còmodes defensant i veient com el Porto perdia contra el Liverpool. No s’esperaven, però, que el Milan pogués trencar l’empat, i va ser el que va passar. Una centrada de Kessie va rematar-la Júnior Messias sense oposició. El Wanda va quedar mut. Cunha va tenir una bona ocasió per empatar, però el futbol, ahir a la nit, no va voler premiar la gasiveria de l’Atlético de Simeone.

SORPRENENT

L’Atlético va pagar molt cara la seva gasiveria malgrat que era gairebé una final per a ells
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)