Europa League

La Real es complica la vida

Europa League. El conjunt ‘txuri-urdin’ surt derrotat del feu del Mònaco, però continua depenent d’ell mateix per classificar-se; només li val la victòria en l’última jornada a casa contra el PSV. El Betis guanya i s’assegura el segon lloc

La Real Sociedad tindrà una final al Reale Arena. L’equip entrenat per Imanol Alguacil va ensopegar al camp del Mònaco (2-1) i ara, tot i que depèn d’ell mateix, ja només li val la victòria en l’última jornada contra el PSV Eindhoven per quedar segona i accedir als setzens de final. L’equip txuri-urdin es va encallar ahir a terreny monegasc, on l’acció es va produir en el primer temps; Volland (28’) va avançar els locals, Isak (35’), que va marxar amb molèsties, va empatar tot seguit, i encara més ràpid Fofana (37’) va fer el 2-1 amb el qual acabaria el matx.

El Betis sí que va fer la feina: guanyant el Ferencváros (2-0) amb solvència va assegurar-se la segona plaça i l’accés als setzens. Les dianes de Cristian Tello (5’) i Sergio Canales (52’) en els primers compassos de cada meitat, van decidir a favor de l’equip dirigit per Manuel Pellegrini, que, faci el que faci l’últim dia, serà segon.

El Marsella, eliminat

L’equip dirigit per Jorge Sampaoli va protagonitzar una de les primeres sorpreses de la competició, en confirmar-se la seva eliminació amb una derrota (4-2) contra el Galatasaray. Ara es jugarà la tercera plaça del grup amb el Lokomotiv en l’última jornada.

Els primers, a vuitens; els segons, a setzens

Els dos primers de grup no accedeixen junts a la fase següent. Els primers sí que van directament als vuitens de final, però els segons passen a una fase preliminar per accedir a aquests vuitens, en què se les heuran amb els tercers classificats dels grups de la Champions League. Els tercers classificats de l’Europa League no són eliminats ja que van a parar a la Conference League.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)