1a divisió FEF

La victòria és gairebé una obligació

1a divisió FEF. El Costa Brava visita el filial del Sevilla, un rival directe, amb la urgència de recuperar sensacions i, sobretot, guanyar

El Betis B i el Linares, dos dels equips que estan en zona de descens, han estat els últims botxins del Costa Brava. Per això el conjunt gironí no es pot permetre ensopegar una vegada més aquesta tarda (17 h) contra el Sevilla Atlético, dinovè classificat i en zona de descens. Ja no és una qüestió d’urgència de punts, que també, sinó que perdre el tercer partit consecutiu contra un rival directe suposaria un cop difícil d’assimilar per un equip que, excepte dies d’inspiració puntuals, cada vegada està transmetent pitjors sensacions. “És una situació delicada i més avall no podem estar. Això depèn que tothom doni molt més, i tots ho sabem”, comenta el segon entrenador Òscar¨Álvarez, que tornarà a dirigir l’equip des de la banqueta per la sanció a Oriol Alsina. “S’ha notat un canvi en intensitat i tenim moltes ganes de sumar de tres en tres”, diu Álvarez.

Després de sumar només un punt dels últims 24 en joc és obvi que el Costa Brava necessita millorar els resultats i les sensacions. Sobretot, en l’aspecte defensiu, i és que els 20 gols encaixats són una llosa massa gran per a un equip que només ha marcat cinc gols. En aquest sentit, però, el filial del Sevilla encara està pitjor, i és que n’ha encaixat 25. Això sí, n’ha marcat el doble, 10. A més, el Sevilla Atlético ve amb confiança després de guanyar al camp del Cornellà (1-2). “Van començar malament i han millorat. Són molt joves però estan en una línia ascendent i segur que tiraran cap amunt, però hem d’aprofitar les seves debilitats”, analitza Álvarez.

2 Partits guanyats 1

3 Partits empatats 4

8 Partits perduts 7

10 Gols a favor 5

25 Gols en contra 20

LA PRÈVIA

És una situació delicada i més avall no podem estar. Això depèn que tothom doni molt més, i tots ho sabem. S’ha notat més intensitat
Ells estan en una línia ascendent i tiraran cap amunt, però hem d’aprofitar les seves debilitats
Òscar Álvarez
2N ENTRENADOR DEL COSTA BRAVA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)