1a divisió FEF

Fi a la ratxa al Johan

1a divisió FEF. Primera derrota del filial del Barça com a local aquesta temporada

Barça B 0 San Fernando 2

BARÇA B:Iñaki Peña, Arnau Solà (Guillem Jaime, 75’), Comas (Escobar, 88’), Mika Mármol, Ndiaye (Balde, 46’), Álvaro Sanz, Matheus (Lucas de Vega, 88’), Aranda, Estanis (Kays Ruiz, 52’), Rodado i Jutglà.SAN FERNANDO:Perales, Sergio Cortés, Crespí, Sergio Ayala, Luis Ruiz, Carbó, Bicho, Biabiany (Diounkou, 89’), Callejón (Vergé, 81’), Agüero (Cveticanin, 89’) i Ferrón (Dopi, 70’).GOLS:0-1 (30’) Arnau Comas, en pròpia porta. 0-2 (38’) Ferrón.ÀRBITRE:Pastoriza Iglesias.T.G.:Carbó, Matheus, Crespí i Kays Ruiz.CRÒNICA:El Barça B va perdre el primer partit com a local aquesta temporada. Fins ara, a l’estadi Johan Cruyff, el filial blaugrana havia sumat tres victòries i tres empats, i només havia encaixat tres gols. Però ahir l’equip de Sergi Barjuan va perdre contra el San Fernando. Segona derrota consecutiva després d’haver perdut fa una setmana al Carlos Belmonte contra l’Albacete. El primer gol del partit va arribar a la mitja hora de joc. Callejón va executar una falta directa, Iñaki Peña va aturar el xut en primera instància, però Bicho, atent al refús, va donar una segona vida a la jugada i Arnau Comas va acabar marcant-se en pròpia porta. Només vuit minuts després el San Fernando va fer el segon gol, obra de Ferrón, després d’una passada de la mort de Biabiany des de la dreta. Matheus, en els minuts finals, va estavellar un xut de falta al travesser.