1a divisió FEF

Garrotada en el minut 89 al Sabadell en el debut de Munitis (0-1)

Pedro Munitis, l’escollit per rellevar Antonio Hidalgo, ha debutat a la banqueta de la Nova Creu Alta amb una derrota contra l’Andorra, per culpa d’un gol d’Adrià Vilanova en el minut 89, que agreuja la situació dels arlequinats després de no haver obtingut cap punt en les tres últimes jornades.

L’Andorra ha començat duent la iniciativa i ha arribat a marcar, però en posició clara de fora de joc, de Zourdine (20’). Els vallesans han anat reaccionant, Aguza ha fet el primer xut i Ratti n’ha tret dues abans del descans. Els andorrans han tornat a inquietar la porteria local en l’arrencada de la segona part, però el conjunt de Munitis ha tingut dues ocasions clares i seguides, primer amb un xut defectuós de Vilanova que ha obligat Ratti a una gran reacció, i després amb xut de Iago Indias a fora (67’). L’Andorra tenia més pilota, però tampoc generava gaire perill. I quan el partit semblava que s’acabaria sense gols, ha arribat la galleda d’aigua freda per als arlequinats. Entre el porter Royo i el pal han escopit un xut sec, i Adrià Vilanova ho ha aprofitat i ha marcat el 0-1 (89’).