1a divisió

Vinicius apareix i dona el triomf al Madrid

Un golàs del brasiler al minut 87 tomba al Sevilla i referma al conjunt blanc en el lideratge

El Madrid es referma en el lideratge. El conjunt blanc, en una actuació no massa lluïda, s’ha imposat al Sevilla (2-1) amb un golàs de Vinicius al minut 87 que ha decantat la balança.

No ha estat un partit convincent del Madrid. De fet, la primera part ha estat clarament del Sevilla. L’equip orientat per Julen Lopetegui s’ha imposat, traient bé la pilota, tant en curt com en llarg i ha generat diverses oportunitats en aquest primer acte. Ha estat Rafa Mir (12’) qui ha obert el marcador, que ell mateix hagués pogut ampliar si hagués estat fi dues vegades en claríssimes ocasions davant Courtois. També Ocampos, amb un xut al travesser ha fregat el 0-2, però tot seguit el Madrid ha empatat en una jugada afortunada pels blancs. Militao ha provat un xut llunyaníssim, que a priori, semblava inofensiu, però Bono ha fet una errada grotesca intentant-lo blocar i la pilota ha acabat morta a peus de Benzema que ha ficat l’1-1.

En la segona part, el ritme ha baixat un pèl més i no hi ha hagut tantes arribades a àrea rival. En el tram final sí s’ha accelerat el partit amb el gol de Vinicius al qual ha intentat respondre el Sevilla a la desesperada, però Courtois ha emergit amb una gran aturada en l’últim sospir.