1a divisió FEF

Els catalans s’enfonsen en 8 dies amb 0 punts dels 30 possibles

1a divisió FEF

El final de novembre està sent nefast pels cinc representants catalans de la 1a divisió federació, i és que entre dissabte i diumenge tots van perdre els seus partits. El Nàstic, el Barça B i el Sabadell van caure a casa contra l’Atlètic Balears, el San Fernando i l’Andorra, respectivament, mentre que el Cornellà i el Costa Brava van perdre als camps de l’Alcoià i el Sevilla Atlètic, respectivament. Aquest fet seria anecdòtic si no fos perquè la setmana passada, en la tretzena jornada, els cinc catalans també van acabar amb les mans buides. En total, doncs, el balanç dels catalans en les dues últimes jornades ha estat de zero punts dels 30 possibles, i això s’ha traduït en una caiguda en la classificació per tots ells. I és que en el global d’aquestes dues jornades els cinc catalans són els pitjors equips de la lliga, ja que l’únic equip que també ha perdut els dos partits és el Betis B, però ho ha fet amb un millor goal average que els catalans.

Un cop finalitzada la dotzena jornada de lliga el Barça B era el tercer classificat i començava a amenaçar fins i tot el líder. Després d’aquestes dues derrotes, però, els de Sergi Berjuan han caigut de les posicions de play-off, i és que ara són sisens i tenen el Linense, el cinquè, a dos punts. A més, ara tenen el líder a la mateixa distància que la zona de descens, a set punts.

El Nàstic és qui més posicions ha perdut en aquestes dues jornades, i és que ha passat de la setena a la tretzena posició. Els grana, a més, estan tres punts més lluny de les posicions de play-off i comencen a veure a prop la zona de descens. El contrapunt és el Cornellà, que les dues derrotes només li han costat una posició a la classificació. Això sí, els verds havien aconseguit obrir un coixí de cinc punts respecte la zona de descens que ja ha desaparegut, i és que el Linares, el primer equip que perdria la categoria, està a un punt del Cornellà.

Els dos equips catalans que es troben en la zona més baixa de la classificació també han patit conseqüències importants. El Sabadell, que ha patit l’última derrota de l’era Antonio Hidalgo i la primera amb Munitis a la banqueta, era el setzè i somiava amb sortir de la zona de descens, però ara és divuitè i té la permanència a cinc punts. Per últim hi ha el cas del Costa Brava, immers en una mala dinàmica que va molt més enllà d’aquestes dues últimes jornades –1 punt dels últims 27–. Els gironins han caigut a l’última posició i han vist com la distància amb les posicions de permanència s’amplia fins als nou punts, una xifra que comença a espantar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)