Copa

El Mollerussa afronta una nit històrica

Copa. Els del Pla d’Urgell reben aquesta nit el Getafe (21 h) en una primera eliminatòria en què hi ha set representants catalans

Entre avui i dijous es disputaran els 56 partits corresponents a la primera eliminatòria de la copa, en què hi ha set representants catalans. Qui més atenció ha despertat és lògicament el Mollerussa, i és que el conjunt urgellenc, que competeix a primera catalana, rebrà aquesta nit la visita del Getafe (21 h). La victòria en l’eliminatòria prèvia contra la Penya Independent eivissenca ha permès que el municipal de Mollerussa visqui un partit històric contra un equip de primera divisió. Els del Pla d’Urgell, però, somien a fer saltar la banca aprofitant que el conjunt madrileny té tots els esforços posats a sortir de la zona de descens –ocupa la penúltima posició–. Els d’Alexis Pintó, a més, tindran tot el suport d’una afició que s’ha bolcat en el seu equip, i és que s’esgotaran les 4.500 entrades que el club ha posat a la venda.

A banda del Mollerussa, avui també començarà la seva aventura a la copa el Sabadell. El conjunt arlequinat no viu el seu millor moment en la lliga, però amb l’arribada de Munitis a la banqueta la visita d’avui al camp de l’Atlético Sanluqueño (20.30 h) serà un bon banc de proves per als jugadors que es vulguin guanyar minuts.

La majoria de catalans jugaran demà, en un dia que també serà molt especial per a l’Europa. Els graciencs tornaran a la competició del KO rebent la visita d’un equip de segona A, l’Amorebieta (20.30 h), amb ganes de fer saltar la banca en un Nou Sardenya que estarà ple de gom a gom. A més, l’Espanyol visitarà el Solares, de la divisió territorial càntabra, i el Cornellà i el Nàstic visitaran dos equips de primera divisió FEF, el Talavera i el Linares, respectivament. L’últim equip català a entrar en joc serà el Girona, que visitarà dijous el Puertollano de la segona divisió FEF.

AVUI
Atl. Sanluqueño-Sabadell 20.30 h
Mollerussa-Getafe 21 h
DEMÀ
Solares-Espanyol 19 h
Talavera-Cornellà 20.15 h
Europa-Amorebieta 20.30 h
Linares-Nàstic 20.30 h
DIJOUS
CS Puertollano-Girona 20 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)