Copa

El CE Sabadell, eliminat

El CE Sabadell ha quedat eliminat de la Copa després de perdre contra l’Atlético Sanluqeño per 2 a 0. El conjunt arlequinat ha disposat de bones ocasions per avançar-se en el primer temps, la primera de Moha Ezzarfani tot just en el minut 3 amb un intent de vaselina. El Sabadell s’ha fet amb el control del joc però no ha pogut marcar les diferències amb un gol.

En el minut 65 l’Atlético Sanluqueño ha situat l’1-0 amb un gol de Miguelete. El CE Sabadell ha intentat reaccionar però deu minuts després el seu rival situava el segon en el marcador, obra d’Armental per sentenciar l’eliminatòria.