3a divisió FEF

Si a casa no es pot, que a fora no s’abaixi el ritme

3a divisió FEF. El Figueres visita el Granollers, un rival directe de la zona baixa, amb la voluntat d’allargar la bona dinàmica a domicili, on ha sumat 10 punts dels últims 12 possibles

El Figueres visita aquest migdia el camp del Granollers amb la necessitat de sumar punts, ja que, després de perdre la setmana passada contra la Guineueta, una altra derrota tornaria a deixar els de Moisés Hurtado massa a prop de la zona de descens o fins i tot en posicions de descens, i és que la Unió visita el quinzè classificat, que l’igualaria en punts en cas de vèncer.

Tot i estar en zona de descens, el Granollers no serà un rival fàcil; en les últimes jornades ha fet un pas endavant a casa sumant set punts dels últims nou possibles. La Unió, però, també arriba en un moment dolç com a visitant, perquè tot el que no és capaç de sumar a Vilatenim –encara no ha guanyat a casa– ho suma a domicili. En els últims quatre partits a fora els figuerencs han sumat 10 punts dels 12 possibles, guanyant en camps complicats com ara els del Vilafranca o el Girona B, a més del camp de l’Ascó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)