1a divisió FEF

El Costa Brava no té cap opció al camp del Castelló (1-0)

El Costa Brava encadena cinc derrotes i deu partits sense guanyar

En el partit ajornat de la catorzena jornada el Costa Brava ha allargat la seva mala ratxa amb una nova derrota al camp del Castelló, la cinquena consecutiva, en un partit en què els locals han dominat absolutament però els hi ha faltat efectivitat de cara a porteria per golejar a un Costa Brava que gairebé no ha generat perill tot i estar viu fins al final.

El partit ja no ha començat bé pel Costa Brava, i és que en el minut dos Guiu ha hagut de deixar el terreny de joc per una lesió al genoll que sembla preocupant. A banda de la lesió, el Costa Brava ha vist com el Castelló es feia amo i senyor de la possessió. De fet, els gironins han tingut molt problemes per acostar-se a l’àrea rival i no han arribat a generar perill. En canvi, Marcos ha hagut de treballar de valent per evitar el gol dels locals, i és que ha hagut de fer dues o tres intervencions de mèrit en el primers quaranta-cinc minuts.

En la represa el guió continuava igual i el gol del Castelló ha acabat arribant. L’ha fet Juanto Ortuño a plaer aprofitant el rebot del pal després d’un primer xut de Cubillas (1-0, 56’). Amb el marcador en contra, tot i que el domini ha continuat sent del Castelló, el Costa Brava ha tingut una mica més de possessió, però tampoc li ha servit per generar perill excepte alguna jugada aïllada a pilota aturada com un xut de falta d’Antonio Romero. En el temps afegit el Castelló ha pogut fer el segon en un penal de Julen Monreal, però Marcos ha aturat el xut de Pablo Hernández. Tot i això, els gironins no han tingut cap ocasió per empatar.